Onsdagen börjar lida mot sitt slut och vi går med stora steg mot 2014, hästarna mår toppen och de levererar mer och mer för varje dag!
 
Ramses och jag hade en så helvetes bra dag idag, han var mjuk, lyhörd och alldeles underbar!
Vi körde en runda på ca 40 minuter, inne i skogen med lite klättring och stockar. Nu när underlaget är lite sisådär så vågar vi inte på oss de värsta backarna utan håller oss lite mer till de mindre och inte fullt så halkiga backarna.
Men åter till ridpasset, han var helt salig och jag var helt salig och tillsammans skapade vi harmoni! Min finaste underbaraste Ramses<3
 
Puma har levererat 100% i tre dagar i sträck, helt ljuvlig har han varit och rida. Framme för skänkeln, redo för arbete!
Puma fick samma runda som Ramses, lite klättring och några fallna träd, nöjd och tuggandes på bettet!<3
 
CC har fått arbeta denna veckan, longering+bus+häst vid hand i måndag, långpromenad i tisdag och idag långpromenad.
Han har en runda där han gärna stegrar så idag handlade mamma ett stigbett till honom så att jag får stegrandet under kontroll. Han försökte en gång och sen gick han snällt vid min sida och lekte med bettet.
Han levererar med att vara ensam inne i stall, möta hästar ute på promenaderna och spolar benen utan protester, duktiga bebisen!
Han kommer också så fort man visslar på honom, idag längst bort i hagen i full galopp när man kommer. Det värmer ens hjärta!<3
 
Tunemo blir ompysslad och får kärlek, skriver mer om henne i ett enskilt inlägg<3