Jag har aldrig behövt lämna mina bästa vänner, aldrig behövt sälja eller avliva mina älskade hästar. När man skaffar ett djur så tänker man, den är bara 5 år vi har lång tid på oss. Ibland kan den tiden försvinna ganska snabbt, snabbare än vad de flesta önskar. Att marken försvinner under ens fötter och allt blir svart, det är en känsla jag hoppas slippa känna men i verkligheten så vet jag att det är omöjligt.
 
Idag skänker jag en tanke till en tjej som är ung, har stor inspirationsverkan i många människors liv och hennes fina ponny. Att kunna köpa sin egna ponny/häst är en speciell känsla, en känsla som är obeskrivlig för alla utom en själv. Även om man haft många innan eller efter så är det en känsla som aldrig riktigt lämnar ens kropp eller själ, en känsla som etsar fast sig som ett brännmärke av den starkaste eld.
Att känna se hur framtiden man byggt upp bara rasar ner är en känsla jag inte kan relatera till och därför går jag inte in på det mer, men jag hoppas verkligen att denna tjej, Nellie Berntsson får sin fina ponny Elvis bra igen. Även om hans framtid just nu ser mörk ut så hoppas jag över hela mitt hjärta att han blir bra.
 
Här kommer hela hennes fina text om Elvis - Nellis egna ponny!