Ridningen på Puma idag gick super, vi tränade vidare på det vi tränade på träningen under söndagen och det kändes som om vi fick till det 3/4 delar av passet. Puma och jag tillsammans med mamma var iväg i söndags och tränade för Susanne Nord, vi tränar regelbundet för henne och det är jag väldigt tacksam för. Hon förstår sig på alla typer av hästar och man som ryttare får stor uppmärksamhet och hjälp.
Vanligtvis tränar vi på onsdagar men jag valde att träna en extra gång v 29 då det egentligen var Ramses som skullw träna men olyckligtvis skadade sig. 
 
Imorgon lastar jag in Puma för ytterligare en träning, med sikte på tävlingen på lördag!
 
Ramses sår läker fint, men problemet ligger i att han har fått som en brännskada av banadaget mellan frambenen. Så jag fick komma på en annan lösning som inte involverar att linda bandaget runt benet utan bara på såret och sen upp runt magen för att ge extra stabilitet. Min fina pojk är i alla fall haltfri och mår prima!<3
 
Var inne i Malmö en sväng och handlade lite saker till vår pool, den vi köpte i under lördagen. Stor och rymlig så att hela familjen får plats. Lyckan önskar och ber att även han ska få plats men han har lite bekymmer med att komma i. ( För den delen så ska han inte komma i utan honom badar vi med i havet istället.)
 
Vår pool med flytande bar :D